Verkoopstyling in de regio [[plaatsnaam]]?

Sta je op het punt om je huis te verkopen, of staat het al een tijdje te koop? Schakel mij dan in als jouw persoonlijke interieurcoach. Als [[stylist]] van [[winkelnaam]] weet ik als geen ander hoe ik jouw woning met een paar kleine aanpassingen verkoopklaar kan maken. Verkoopstyling is er op gericht om een woning aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Dit gaat verder dan alleen opruimen en verse bloemen op tafel. Door een neutrale sfeer te creëren, kan een geïnteresseerde kijker zich beter voorstellen hoe zijn eigen meubels in de woning zullen staan. Ik help je om jouw woning er zo neutraal mogelijk uit te laten zien en vestig de aandacht op de sterke punten van de woning.

De eerste indruk telt en daar krijg je maar één kans voor! Dus wil je jouw woning snel verkopen tegen een hoge prijs? Met een kleine investering krijg je meer kijkers op internet en meer bezichtigingen. Het resultaat: je huis wordt sneller verkocht tegen een hogere prijs. De kosten van de restyling naar aanleiding van het verkoopstyling-advies heb je dus zo terugverdiend.


Hoe werkt het?

Het interieuradvies vindt plaats bij jou thuis en zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit oriëntatiegesprek krijg je antwoord op al je woonvragen. Je ontvangt een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt daarna besluiten een uitgebreider advies te laten maken specifiek voor de diensten onder Nieuwe woning, Restyle huidige woning, Productaankoop en Praktisch. Dit vervolgadvies kan worden aangevuld met een materialenplan, interieurschets, moodboard of 3D ontwerp.


De eerste indruk telt en daar krijg je maar één kans voor!