Hulp nodig bij de inrichting van je nieuwe woning?

Je huis inrichten is leuk als je barst van de idee├źn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen dan kan de inrichting van je nieuwe woning ook een ware nachtmerrie zijn. Als jouw persoonlijke interieurcoach denk ik graag met je mee. Ik kom altijd eerst bij je thuis, kijk wat je woonstijl is en geef advies. Daarnaast neem ik je indien gewenst ook alle overige regelzaken uit handen. Het inmeten van de nieuwe raambekleding, het egaliseren van de vloer of de zoektocht naar een ervaren schilder of stukadoor? Ik regel het allemaal voor je!


Hoe werkt het?

Het interieuradvies vindt plaats bij jou thuis en zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit ori├źntatiegesprek krijg je antwoord op al je woonvragen. Je ontvangt een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt daarna besluiten een uitgebreider advies te laten maken specifiek voor de diensten onder Nieuwe woning, Restyle huidige woning, Productaankoop en Praktisch. Dit vervolgadvies kan worden aangevuld met een materialenplan, interieurschets, moodboard of 3D ontwerp.


Als jouw persoonlijke interieurcoach help ik je niet alleen met de inrichting, maar neem je ook alle overige regelzaken uit handen.
Andere diensten voor de nieuwe woning:
Karin.jouwinterieurcoach.nl

Boek een afspraak