Nieuwe woning in de regio [[plaatsnaam]]

Ga je binnenkort verhuizen of heb je net de sleutel van je nieuwe huis? Dan zit je vast dagelijks op Pinterest en ligt er een enorme stapel woonbrochures op de eettafel. Zit je met vragen over de indeling, inrichting, aankleding of styling van je nieuwe woning en kun je wel wat geld besparende tips gebruiken? Dat snap ik als geen ander. Gelukkig ben ik er om je te helpen! Al jaren werk ik als [[stylist]] in de regio [[plaatsnaam]]. Graag kom ik bij je thuis voor persoonlijk Ć©n interieuradvies. Ik denk met je mee over de beste indeling en inrichting, uiteraard rekening houdend met jouw woonwensen en budget.

Hoe werkt het?

Het interieuradvies vindt plaats bij jou thuis en zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit oriƫntatiegesprek krijg je antwoord op al je woonvragen. Je ontvangt een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt daarna besluiten een uitgebreider advies te laten maken specifiek voor de diensten onder Nieuwe woning, Restyle huidige woning, Productaankoop en Praktisch. Dit vervolgadvies kan worden aangevuld met een materialenplan, interieurschets, moodboard of 3D ontwerp.

Een nieuwe woning is leuk en spannend, maar er komt ook ontzettend veel bij kijken. Ik help je graag met de indeling, styling en inrichting van je nieuwe huis.
Diensten voor de nieuwe woning:
Karin.jouwinterieurcoach.nl

Boek een afspraak